Украински дрон е атакувал от рекордно разстояние“ руски радар за

...
 Украински дрон е атакувал от рекордно разстояние“ руски радар за
Коментари Харесай

„От рекордно разстояние“: Украйна е нанесла удар с дрон по руски радар

 

Украински дрон е атакувал „ от рекордно разстояние “ съветски радар за ранно предупреждаване „ Воронеж М “, ситуиран край град Орск в Оренбургска област, заяви източник от украинското разузнаване, представен от Ройтерс.

Според него офанзивата е осъществена в неделя от Главното разследващо ръководство (ГУР) към Министерството на защитата на Украйна.

Не се прецизира дали ударът е предизвикал вреди.

 Агресия и умишлен преден удар: Защо се стигна до грозните подиуми на паркинг в София? 3 мин. Агресия и умишлен преден удар: Защо се стигна до грозните подиуми на паркинг в София?  Учениците от 4. клас се явяват на наложителните изпити 1 мин. Учениците от 4. клас се явяват на наложителните изпити  Лоренцо - синът на Софи Маринова, разгласи премия от 10 000 лв. и хвана измамници в мрежата 3 мин. Лоренцо - синът на Софи Маринова, разгласи премия от 10 000 лв. и хвана измамници в мрежата  Избори 2 в 1: Гласът ти се чува. Дебат с водачите на извънпарламентарните сили 8 мин. Избори 2 в 1: Гласът ти се чува. Дебат с водачите на извънпарламентарните сили  Арестуваха охранител в учебно заведение във Враца, карал деца да скандират „ Да живее Македония “ 3 мин. Арестуваха охранител в учебно заведение във Враца, карал деца да скандират „ Да живее Македония “  Симеон Сакскобургготски посреща тленните остатъци на цар Фердинанд: Кога те идват у нас? 3 мин. Симеон Сакскобургготски посреща тленните остатъци на цар Фердинанд: Кога те идват у нас?  Агресия и умишлен преден удар: Защо се стигна до грозните подиуми на паркинг в София? 3 мин. Агресия и умишлен преден удар: Защо се стигна до грозните подиуми на паркинг в София?  Учениците от 4. клас се явяват на наложителните изпити 1 мин. Учениците от 4. клас се явяват на наложителните изпити  Лоренцо - синът на Софи Маринова, разгласи премия от 10 000 лв. и хвана измамници в мрежата 3 мин. Лоренцо - синът на Софи Маринова, разгласи премия от 10 000 лв. и хвана измамници в мрежата  Избори 2 в 1: Гласът ти се чува. Дебат с водачите на извънпарламентарните сили 8 мин. Избори 2 в 1: Гласът ти се чува. Дебат с водачите на извънпарламентарните сили  Арестуваха охранител в учебно заведение във Враца, карал деца да скандират „ Да живее Македония “ 3 мин. Арестуваха охранител в учебно заведение във Враца, карал деца да скандират „ Да живее Македония “  Симеон Сакскобургготски посреща тленните остатъци на цар Фердинанд: Кога те идват у нас? 3 мин. Симеон Сакскобургготски посреща тленните остатъци на цар Фердинанд: Кога те идват у нас?

Град Орск е ситуиран от 1500 км от най-близката следена от Украйна територия.

Ще има ли нови договаряния за мир?

Вчера Володимир Зеленски съобщи, че с Швейцария приготвят среща на върха за мир. И попита: Иска ли Русия разговор?

„ Украйна има най-големия в света опит с машинация от страна на Русия по време на договаряния. Измама, която по-специално бе прикритие на Русия за подготовката на тази война “.

Това съобщи украинският президент в свое послание от Харков, записано по време на работно пътешестване на 24 май 2024 година

За всички нас ще бъде наслаждение да установим мир, декларира украинският президент

То беше публикувано от украинската страна и представено от Ройтерс и Скай Нюз.

„ И тъкмо по тази причина са нужни световни старания –  среща на върха за мир  с присъединяване на водачите, които Русия няма да може да излъже. Съвместно с Швейцария приготвяме такава среща на върха. Започва на 15 юни. За всички нас ще бъде наслаждение да установим мир “, предлага президентът на Украйна.

По думите на Зеленски повече от 80 страни са удостоверили своето присъединяване в срещата.

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР